duminică, 4 ianuarie 2009

PERLE (5)

Eu dragaleam iepurasul iar Cristian se impinge in mine si zice:
- Mami, dar eu sunt dragostea ta, nu-i asa?
- Da mami, tu si Mihai, dar nu-mi spune ca esti gelos pe Bocanila...
- Ba da!
30.12.2008

- Mami, nu-l cheama Iepurila, il cheama Bocanila, nu vezi cum bocaneste? Si de ce zici ca e fata?
Cristian, sfarsit de decembrie 2008

Ne-am uitat la ce-am filmat cand erau ei mici, mici, bebelusi. Filmarile cu Mihai sunt de pe la 3 luni. Ca atunci am cumparat camera. Cristian are imagini cu el la cateva minute. Si botezul lui Cristian s-a facut la 6 saptamani, pe cand cel al lui Mihai la 3 luni si un pic. Acum Mihai contorizeaza. Ce facea el, ce facea Cristian cand era bebe. Banuiam asta asa ca de cand a aparut si Cristian in viata noastra am incercat ca totul sa fie echilibrat. Deci nu ne prinde usor, cel putin asa ma gandeam eu. Concluzia lui a fost:
- Aaaa, dar de ce eu eram mereu mai mare! Si la botez eram mai mare decat era Cristian la botez, si cand ma filmati la inceput eram mai mare...Eu mereu sunt mai mare.
02.01.2009

ANAMARIA ALEXANDRA

Concediul meu se termina azi si mi-am dat seama ca am uitat sa vorbesc despre cea mai noua membra a gastii noastre care a avut botezul pe 28 decembrie.
Ii uram si ei sanatate, noroc, o viata minunata si binenteles distractie placuta alaturi de fratiorul ei care o iubeste mult de tot si abea asteapta sa se poata juca in voie cu ea.
La multi ani ingeras!



Noi ne-am distrat de minune la tine la botez.
Tu ai fost o cumintica si ai dormit destul de mult, ai si dansat

Ai si cantat! Daca nu eram acolo nu as fi crezut ca e posibil. Te-am si filmat sa avem marturie pentru mai tarziu. Numai mami si tati nu se mai mirau, ei te mai auzisera.

Mihai si-a facut o noua prietena, e vorba de nasa ta cea mica:

Primele 2 poze sunt facute de Mihai.
PS: ne cerem scuze pentru campania foto care am abatut-o asupra ta, dar nu ne-am putut abtine!
Si era sa uit: tortul a fost foarte bun! Ia ghici cine a fost primul care l-a gustat?

MANDRIE

In seara aceasta puii mei au organizat singuri un atelier. Si impreuna au realizat o corabie si 2 ... avioane. E adevarat ca am sters lipici de pe covor, ca am spalat o soseta imbibata si ea bine cu lipici, dar cum s-au inteles ei si cum au pus cap la cap ideiile lor traznite... ce mai conteaza restul! Unde mai pui ca am putut sa stau linistita in bucatarie cam o ora.
Iata si realizarile care maine vor fi definitivate, adica colorate, cel putin asa m-au asigurat artistii:

Aaaa, si sa nu uit. Mihai a terminat primul de mancat si l-am rugat sa mai stea in bucatarie sa manance si Cristian, iar eu sa-mi termin astfel pregatirile pentru maine. El i-a facut o piesa de teatru lui Cristi cu dragonii lor Mistici de sub masa din bucatarie, de nu numai ca n-a mai mancat cel mic nimic, dar se pare ca maine o sa puna in scena piesa si pentru noi, astia mari.

LA MULTI ANI ANA!

Ana este o printesa care astazi a implinit 3 ani! Ii dorim sa fie sanatoasa, norocoasa, sa aiba o viata frumoasa si sa fie iubita cel putin la fel de mult cum e iubita acum!


ZAPADA ARTIFICIALA

Intr-un Bucuresti mohorat si inghetat, intr-un parc, s-a facut o partie cu zapada artificiala. Pentru noi care asteptam zapada ca pe Mos Craciun, ar fi fost rusinos sa nu mergem sa profitam. Si am mers. Am facut multe poze, nu peste tot si incercand sa evit pe cat posibil mizeria si maidanele din jur. N-am reusit in totalitate. Dupa ce am stat un pic pe partie, ne-am retras cuminti pe o margine unde e adevarat ca nu era atata zapada, dar macar nu ne calcau altii in picioare.
Copiii au fost insa fericiti. Si am reusit sa ne vedem si cu fina noastra cea cu ochi albastri.