sâmbătă, 10 octombrie 2009

FINAL DE FESTIVAL


Ne dorim din tot sufletul ca acest festival sa continue.
Daca actorii, regizorul si toata echipa teatrului Ion Creanga mi-ar fi auzit in seara asta copiii vorbind despre piesa si despre festival, sunt convinsa ca ar fi fost fericiti. Scopul lor a fost atins.
Piesa din seara asta a fost UN LUP, O CAPRA SI TREI IEZI.Minunata!!! Si moderna si clasica, si muzicala si comica si tot ce vreti. Si interactiva. Copiii au participat la piesa, l-au pedepsit si apoi iertat pe lup si au hotarat sa fie salvati iezii din burta lupului, ca in "Scufita Rosie". Cristian, care la inceputul piesei comenta ca nu asa e povestea... a fost fermecat de-a dreptul. Oriunde vor juca de acum incolo, sa nu ratati piesa asta. Picii i-au dat nota maxima cu felicitari, si-au zis ca e la fel de frumoasa ca "Harap Alb". Asa ca o vom revedea cu siguranta, ori de cate ori se va juca. Iata actorii, inainte de asaltul florilor. (aparatul meu foto e mereu innebunit de forfota copiilor care impart flori actorilor, asa ca nu am reusit sa pozez toata multimea de copii care au urcat pe scena)


Echipa Teatrului Ion Creanga care a facut posibil acest festival:


Premiul festivalului (" -Mami, de ce nu am fost la toate spectacolele? Uite din cele care au castigat premii noi am vazut doar una!")


Focurile de artificii si confetiile din sala (superbe) au continuat afara unde ne-am reintalnit cu personaje de basm, am dansat si am lacrimat un pic la gandul ca la anul nu se stie unde se va tine festivalul.





Am uitat sa va zic, in fiecare an, la festivalul "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", parada personajelor este sub bagheta MAGICIANULUI. Il recunoasteti? Magicianul de la Abracadrabra.


Binenteles ca am adunat si-am aruncat si iar am adunat confetii. Am luat si acasa. Mai multe anul acesta.

TARGUL KIHI-KIHA & CO EDITIA A TREIA


Azi la Carturesti aveti ateliere pentru copii gratis, minunatii hand-made si piesa de teatru si va puteti intalni si cu Bogdan sa va invete origami... Va invidiez pe toti cei care o sa reusiti sa ajungeti.