miercuri, 17 iunie 2009

INIMI DE COPII

Din pacate sunt foarte multi copii cu probleme. Frumos ar fi sa-i putem ajuta pe toti.
Eu sunt convinsa ca cu cate putin de la fiecare, multi dintre ei au o sansa. Cineva m-a intrebat o data daca sunt sigura ca banutii donati la un teledon ajung acolo unde e nevoie. Si daca sunt eu sigura ca intradevar era nevoie. Eu i-am raspuns ca-s fericita ca copiii mei sunt sanatosi, si am intrebat si eu: tu ce ai face daca Doamne fereste...? Nu ai incerca totul, chiar cu riscul de a te umili?
Povestea lui Kay de pe DC am urmarit-o intamplator de cand era ea gravida. Era in grupul de viitoare mamici in care mai erau 2 prietene de-ale mele. Stiind povestea ei, mi se pare mai mult decat necesar macar un spital unde sa putem sa ne salvam copiii care au probleme cu inima.
Activitaticopii se alatura campaniei organizate de Inima Copiilor prin care se pot strange banii necesari in vederea deschiderii sectiei de chirurgie cardiaca dedicata exclusiv copiilor de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. ActivitatiCopii va provoaca la un joc de gasire de inimioare. Copii vor invata ca si ajutorul lor conteaza.

Dati click pe CAMPANIE PENTRU INIMIOARE si-o sa vedeti despre ce este vorba.