marți, 22 decembrie 2009

SCRISORILE LUI MOS CRACIUN

- Ce sunt astea? Mihai, Cristian... Oauuuu! Sunt de la Mos Craciun! Mamiii! Tatiii! Am primit scrisori de la Mos Craciun! Erau acolo, pe jos, langa usa de la intrare! - Si au stelute! striga fericit si Cristian. - Ai mai, ce sunt astea? intrebam noi neincrezatori. - Da mami, ca uite, au si stampila cu Polul Nord. Mihai imi arata fericit stelutele care au cazut din scrisoarea lui. Cristian are in mana inimioare pe care se straduie sa le dezlipeasca si sa mi le arate. - Nu le mai dezlipi. Hai sa vedem ce scrie in scrisoare, ce cautau ele acolo. Mihai se arunca pe canapea si incepe sa citeasca din scrisoare: - Draga Cristian... aaaa, asta e a lui Cristi. O lasa repede si se repede spre cealalta scrisoare. O citeste cu sufletul la gura si tresare zambind fericit de fiecare data cand Mosul ii spune despre lucruri pe care nimeni altcineva nu le-ar putea stii. Cristian in timpul asta incearca sa-si pastreze rabdarea si asculta mirat. Apoi se strange langa mine si asteapta sa-i citesc prima lui scrisoare de la Mos Craciun. Mos Craciun stie tot, chiar si faptul ca pentru el literele R si L sunt mai complicate. Asa ca special pentru el, Mos Craciun a facut o poezie pe care o repeta cuminte, straduindu-se sa spuna cat mai bine. - Tatii, tatiiii, alearga apoi si el fericit sa-i povesteasca - Mos Craciun mi-a trimis stelute fermecate. Daca minti sau spui lucruri urate stelutele se sting. Daca esti cuminte stelutele lumineaza! Si tatiiii, Mos Craciun mi-a trimis o poezie! Si eu si tati am primit cate o steluta fermecata de la fiecare copil. Stelutele trebuiesc daruite celor dragi, asa a spus Mosul.


Si pentru ca au fost atat de cuminti anul acesta incat Mos Craciun si-a facut timp sa le scrie la fiecare personal cate o scrisoare, bucuria lor a fost preluata si de ziarulcopiilor.ro

FILMUL "MAMA" PE DVD

Multumim Jurnalului National.

Azi copiii mei au vazut filmul "Mama" de 3 ori pana am ajuns eu acasa. Desi au insistat, eu n-am reusit sa vad decat jumatate. Maine mi-am promis ca las totul si vad si partea a 2-a.
Asteptam cu nerabdare dvd-ul cu "Maria Mirabela in Tranzistoria"