miercuri, 10 februarie 2010

LA MULTI MULTI ANI ACTIVITATICOPII!




Un site la care eu tin foarte mult. M-a primit cu bratele deschise si mi-a redat cheful de joaca, m-a incurajat si mi-a demonstrat cat de important este sa deschizi apetitul creativ copiilor.

In spatele lui sa afla o familie inimoasa care a inteles cat de importanta este petrecerea timpului alaturi de copii intr-un mod educativ si creativ.

In luna februarie implineste 1 AN de cand a intrat in viata noastra. Ii doresc sa creasca si mai mare si sa devina un site obisnuit pentru toate familiile din Romania.

Este un site dedicat copiilor, parintilor, viitorilor parinti, educatorilor, si-n general tuturor celor care mai stiu sa se joace. Un site care invata adultii cat de usor e sa redevina copii si sa descopere alaturi de cei mici puterea imaginatiei si a creativitatii.
A adunat in mai putin de un an pe forum o familie frumoasa si numeroasa, care creste de la o zi la alta si care aduna tot mai multe idei si lucrari, una mai frumoasa ca alta.

Si pentru ca este un site special, de ziua lui ne-a urat si el LA MULTI ANI:

Multumesc ca m-ai invatat sa merg!

Draga blog,

Eu, website-ul www.activitaticopii.ro , iti multumesc ca in primul an de viata mi-ai dat o mana de ajutor si m-ai invatat sa merg, sa descopar lumea, sa intalnesc multi oameni cu copii. Le multumesc si lor ca ma viziteaza regulat si imi daruiesc din experientele lor.

Cu prietenie,
www.activitaticopii.ro