miercuri, 11 martie 2009

2 LA 1



Pentru MIERCUREA FARA CUVINTE
In fiecare miercuri bloggeri posteaza o fotografie sugestiva, care nu are nevoie de cuvinte, pentru Wordless Wednesday ("miercurea fara cuvinte")
Nu ma pricep inca, dar daca m-am bagat, am zis sa pun si o fotografie...

MAMA BLOGUIESTE, CRISTI SE VOPSESTE


Era intradevar liniste in casa...

EMOTII

Copiii mei mananca bine. Doar ca unele alimente le plac azi, dar maine nu se stie... Peste un an, uneori 4, manaca iar, chiar cu placere. Asta-i povestea spanacului, a oului, a ciupercilor, a laptelui (slava Domnului, cu laptele s-a rezolvat anul asta), si a altor cateva. Tine probabil de ce are nevoie organismul, cel putin asa m-am amagit eu pana acum, pentru ca fiind doi, apare si problema: daca el nu manaca, ce io-s mai fraier sa mananc? Mai este si aspectul si, ce ma dispera pe mine cel mai tare, lipsa curiozitatii. Adica nu miros, nu gust, dar sunt sigur ca nu-mi place. Hmmm...
Aseara m-a palit sa le fac supa crema de legume cu crutoane. Stiam ca la gradi o mancau cu placere, mai facusem cand erau mai mici si mancasera... dar nu-mi garanta nimeni ca o sa pape si acum. Putea fi prea alba, prea colorata, prea altfel. Am intrebat, Cristian a fost chiar fericit, asa ca am facut-o. La ora 22 ma intreba de ce nu-s gata crutoanele. La 22 si 5 a fost totul gata. I-am pus intr-un castronel, in altul i-am pus crutoane, si cu inima la gura i-am urmarit toate miscarile, de la punerea crutoanelor cu mare atentie (dar oricum toate) in supa, pana la ambitia cu care le fugarea sa le prinda in lingura. In fine a reusit, a dus lingura la gura, a rontait si... si... Nu zicea nimic. Normal, avea gura plina. Am mai rabdat un pic si l-am intrebat pana la urma.
- E buna?
- Nu, nu e buna!
Am inghetat.
- E foarte buna!
Daaa, uitasem, asa zic mereu cand le place ceva. Numai ca eram atat de stresata ca o sa raman sa ma lupt singura cu oala cu supa, ca uitasem.