miercuri, 6 mai 2009

ACCIDENTUL

La antrenamentul din seara asta Mihai a alunecat si a cazut in cot. Rau. A urlat un pic, apoi a continuat cu flotari. Moment in care eu m-am calmat. Apoi am vazut ca plange pe-nfundate. M-am uitat la cot, umflat tare! Ne-am speriat cu totii (cei mari, ca lui Mihai i-am zis ca e o nimica toata...), drept pt care am imbracat baietii si-am dat fuga la spital. Cu o oprire acasa dupa bani. Pe drum ne-am hlizit, Mihai din cand in cand folosea si mana cu buba. La spital am facut radiografie, ne-am zgait neputinciosi la ea toti 3 pana cand ne-a venit randul sa intram iar la dr. specialist, care dupa cateva secunde luuungi a zis ca-i ok!!! Contuzie usoara, oasele la locul lor, comprese cu apa rece, gheata. Trece! AMIN!!!
Duminica continuam antrenamentele.
Pana atunci trebuie sa gasesc o solutie sa pun pe talpa de la aparatorile de karate, ca sala unde facem in timpul saptamanii are parchetul lucios si curat tare. Si deci un real pericol!

DESEN MIHAI


Lasa un link cu postarea ta la Mr. Linky! In fiecare miercuri bloggerii posteaza o fotografie sugestiva, care nu are nevoie de cuvinte, pentru Wordless Wednesday ("miercurea fara cuvinte")

LA MULTI ANI ADRIAN!


Adrian a implinit azi un an. Gata cu bebeluseala, de acum e baiat mare. L-am ajutat totusi sa sufle in lumanari pentru ca stim ca si noua ne-a fost tare greu sa suflam in tort cand eram ca el. Ne-au placut teribil jucariile primite de el si asteptam cu nerabdare petrecerea de la Afumati unde stim ca ne asteapta surprize multe!
Poze mai multe din seara asta am pus in noul album.
Inca o data ii uram puiului cret LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI NOROC!

A VENIT PREMIUL!


Azi dimineata am ridicat premiul. L-am desfacut in statie si am zambit tot drumul spre serviciu
Premiul consta in 3 carti, planse cu diverse activitati de pe site si o diploma deosebita.
Abea asteptam sa le arat copiilor acasa.
Mihai a numarat cartile uimit, Cristian a pus stapanire pe planse. N-au apucat insa sa se bucure de premii pentru ca noi a trebuit sa plecam de acasa toata seara, iar ora de culcare a trebuit sa fie una rezonabila (Mihai are maine o zi plina), asa ca azi nu am citit.