miercuri, 3 iunie 2009

DESEN CRISTIAN


A facut si Cristian desenul pentru concurs. A durat mai multe zile, dar acum este terminat si numai bun de pus in concurs. Cei patru mutzunachi suntem noi, Cristi este cel mic si tine in mana un avion ("mami, putem zice ca-i un avion, eu de fapt am gresit si eu un pic. Zicem ca-i un avion cu care plecam noi toti")
A, si avem degete la maini ca am comentat eu ca n-aveam, facuse el mai demult un desen cu Dragonii Puterii si alora le facuse si corp, si degete... Asa ca, pentru mine, ne-a facut si noua.

Articol participant la concursul de 1 iunie organizat de Ziarul Copiilor si Babydex cu sprijinul Adiadesign, Piciulici, Editurii “Cartea Copiilor” si scriitoarei Zully Mustafa

VIDEOBOOK

De la Ziarul copiilor citire, am dat peste 2 link-uri foarte faine catre niste audio-video-carti. Nu stiu cat or sa fie gratis pe net, dar pacat sa nu ne bucuram de ele.
Asa ca dati click pe link-urile din finalul articolului.

IO



Lasa un link cu postarea ta la Mr. Linky! In fiecare miercuri bloggerii posteaza o fotografie sugestiva, care nu are nevoie de cuvinte, pentru Wordless Wednesday ("miercurea fara cuvinte")