duminică, 12 iulie 2009

FILE DE POVESTE






Cartile dnei. SILVIA KERIM pe care le-am cumparat azi, sunt:
BUNICA ALBA, Editura Carminis
PUF, Editura Carminis, Pitesti
POVESTIRI DESPRE PRIETENII MEI, Editura Aramis

Mi-a umplut sufletul de emotie si bucurie Dna. ALEXANDRINA HALIC, dansa fiind imaginea teatrului copilariei mele. Am vazut mai de mult un interviu in care povestea cum si-a crescut copiii cu ajutorul povestilor si cat de importante sunt lectura si teatrul pentru copii. Am simtit-o pe pielea mea, si-am stiut ca asa voi incerca si eu sa imi cresc copiii. Ii multumesc pentru tot ce-a sadit bun in inima mea de copil si pentru magia povestilor pe care o creaza si acum pe scena teatrului de copii.

VERONICA

Celebrul film, vazut si revazut, stiut apoape pe de rost, a fost vizionat iar in aceasta dupa-amiaza. Au cantat si-au stat nemiscati pe canapele ca de fiecare data. Cineva imi spunea odata, cand Mihai era mic si eu eram innebunita ca nu mai gaseam filmul, ca e un film oarecare. Nu avea copii pe atunci, acum are si cred ca vede cu alti ochi povestea.
Multumesc celor de la Jurnalul National ca s-au gandit la acest film. Astept cu nerabdare Maria Mirabela si poate am norocul sa puna in vanzare si partea a doua cu Maria Mirabela in Tranzistoria. De asemenea imi doresc sa se gandeasca si la Harap Alb... Si lista ar putea continua.

MIHAI, UN NOU PREMIU!

Hotarat lucru, Mihai e un mare norocos. La concursul organizat pentru ziua tatalui de ACTIVITATICOPII, este unul din cei trei castigatori.
Foarte haioasa extragerea, asa cum ne-au obisnuit cei de la ACTIVITATICOPII.
Multumim frumos! Iupyyyy! (ca sa zic asa, pe scurt...)
Mihai e iar bucuros de concursuri si premii, mai ales ca lucrarea din concurs a fost facuta de el in totalitate.