duminică, 22 februarie 2009

DIMINETI LINISTITE

O dimineata ca oricare alta din saptamana, in care incerc sa scol picii la 6 jumate ca sa reusim sa nu intarziem la gradi, scoala, serviciu. Deci, jale. Cristi plange ca el vrea sa se scoale singur... Mihai visa cu Dragonii Mistici: dar stai ca abea ne-am transformat... si uite ca Dragonul rosu...

Tati plecat in delegatie. Noi ne facem de cap, picii dorm cu mine in pat. Prima seara: Mihai se aseaza langa mine (prima data de cand vin amandoi in pat...) Cristi la margine, eu in celalata margine, cea fara scaune si perne puse pentru a evita accidentele. Suparare mare pe pici, eu nu si nu, ca si Mihai are dreptul sa doarma langa mine, iar eu nu stau la mijloc pt ca nu vreau sa cada nimeni din pat. Dimineata: Cristi care e invatat sa se mute in timpul noptii langa mami se trezeste lipit de mine, Mihai care e invatat sa doarma pe margine doarme acum atarnat de margina patului meu. Cristian deschide ochii si-l apuca jalea: ca el vroia sa doarma langa mineeee, ca de ce s-a culcat Mihai langa mineee. Incerc sa-l conving sa deschida ochii ca sa vada ca de fapt a dormit pe locul lui obisnuit. Nici o sansa, el are de plans.
A doua noapte: Mihai tot langa mine pt ca piciul vrea el la margine. OK! In timpul noptii binecunoscuta migrare. Dimineata, Cristian se trezeste langa mine si incepe sa planga. Ca de ce doarme Mihai pe locul lui, ca el a vrut sa doarma pe margineeeee!
Concluzia? Gata, fiecare doarme la el in pat, mai ales aia nemultumiti!
15-16.02.2009

PRINTII




Are mama doi Printi, amandoi frumosi si destepti, care cresc ca Feti Frumosii din poveste. Si talentati! Coroanele sunt creatia lor de saptamana asta.