sâmbătă, 10 iulie 2010

PRIMA INTALNIRE ACTIVITATICOPII - BUCURESTI

Ieri dimineata a avut loc prima intalnire ACTIVITATICOPII.
Este adevarat, mi-am dorit foarte tare sa pot veni. Cineva ar spune ca sinuzito-raceala de m-a adus in Bucuresti tocmai din varful muntelui a fost programata. N-a fost chiar asa, dar e adevarat ca gandul ca voi putea participa la aceasta intalnire mi-a indulcit finalul de concediu.
Gazda noastra, dl. Nicu Tataranu, ne astepta cu o multime de surprize, de la cele culinare (platouri cu tot felul de minunatii aranjate cu multa migala si rafinament - mini maimutoi si copaci din ananas si paine, prajituri, sucuri naturale, cafea, fructe), pana la cadouri surpriza. Ne-a pus la dispozitie toate jocurile si jucariile din expozitie, culori, materiale si orice si-au mai dorit copiii. N-am fost deloc surprinsa sa vad tatii cufundati in jocurile premiate ale CaseiRetro, sau copiii uniti prin joaca de parca s-ar fi cunoscut dintotdeauna.
Surprizele s-au tinut lant, de la Magicianul care i-a dat gata pe copii, pana la filmuletul trimis de Aniela. Pentru ca Aniela a fost cu noi, desi la mii de km distanta. Iar mesajul ei a electrizat atmosfera. Copii si parinti au stat cu privirile lipite de ecranul leptopului de unde o mamica cu codite si doi copii fermecatori ne-au transmis emotionati cat de dor le e de Romania, cat de mult inseamna pentru ei ca au reusit prin joaca si creativitate sa uneasca familii. Le multumesc ca din bucuria lor stiu sa daruiasca atat de firesc si ii multumesc Anielei pentru cat de mult se daruieste prin ACTIVITATICOPII.
O alta surpriza a fost si prezentarea trenuletului TT, cel care a adus la viata si ideea acestui site. El va fi prezent in cateva luni intr-o colectie de carti pentru copii, scrise si desenate de ... Aniela.
Ma intreb ce-o fi fost in inima Anielei sa stie ca de acolo, din America, poate fi atat de mult in inimile noastre. Sper din tot sufletul ca a simtit asta!
Mi se pare extraordinar ca in vremurile pe care le traim entuziasmul curat al unor oameni mai poate face asa ceva.
La intalnire au venit familii din Bucuresti, Constanta si Grecia!
Astept cu interes lansarea povestilor trenuletului TT! Cristian e cel mai nerabdator...
Cat despre Mihai, dupa intalnirea de ieri cu Magicianul studiaza intens dintr-o carte de trucuri primita de Craciun.
Mai multe despre pregatirile acestei intalniri, emotii, participanti, poze si impresii de dupa intalnire, pe forum la ACTIVITATICOPII!