luni, 8 noiembrie 2010

CARTI IN DAR


"Carti in dar - editia a III-a

Site-ul ActivitatiCopii va invita la actiunea umanitara Carti in dar - editia a III-a, care face parte din Campania "Darul lecturii" inceputa in martie 2010!

Aceasta actiune consta in strangerea de carti si donarea lor catre copiii aflati in spitale.

Va rugam sa accesati acest link
pentru poze de la actiunea din martie: 32 de copii de la spitalele Budimex si Fundeni, sectia oncologie - 145 de carti, 57 de carti Jester printate, 32 de seturi de creioane colorate...S-a continuat apoi in luna iunie cu alte carti si jucarii.

Cartile pot fi nou noute sau selectate dintre cele care nu va mai sunt folositoare dar care sunt in stare buna.

De data aceasta ne-am orientat in judetul Constanta!

Dorim sa daruim un zambet copiilor de la Sanatoriul balnear si de recuperare Techirghiol -Constanta, care este situat fata in fata cu Manastirea din Techirghiol!

Acest spital gazduieste copii cu handicap loco-motor, de diferite varste, care petrec acolo mai mult timp. Din aceasta pricina spitalul are si gradinita si clase de scoala primara si gimnaziala.
Numarul aproximativ de copii: 30 copii de gradinita, 50 de scoala, in jur de 100 de copii, dar numarul variaza, unii copii mai pleaca, altii vin...
Daca doriti sa participati, scrieti pe forum si veti primi un Mesaj Privat cu adresa la care veti putea trimite cartile alese de voi si copiiii vostri.
Puteti pune cartile la posta pana pe data de 24 noiembrie 2010!
Dupa colectarea tuturor pachetelor cativa membri ai site-ului ActivitatiCopii vor merge in spital in jur de Mos Nicolae (6 decembrie) si vor inmana cartile direct in manutele copiilor de acolo!"