duminică, 19 decembrie 2010

PERLE

- Bravo mie! Bravo Cristiii ca poti sa duci sticla asta mare!
Cristian incurajandu-se cand ducea o sticla de 2 litri si reusea sa inchida in urma lui si usa de la bucatarie.
17.12.2010

Stiti de ce sunt pauzele publicitare in timpul filmelor? Pentru ca sa repete actorii ce au de spus in continuare. Si ca sa se odihneasca!
Eu stiu de la Cristian, via Mihai.
17.12.2010

In cantonamentul precedent, unul din chelneri s-a bagat in seama cu baietii:
- Aaa, deci voi faceti arte martiene... voi sunteti martieni...
- Nuuu! Noi facem arte martiale!!!
Si discutia continua in acest stil, el distrandu-se, ei nu prea.
Acum sunt iar in cantonament. Acelasi hotel, acelasi restaurant. Evident, acelasi chelner.
- Iar ati venit! Tot arte martiene? Martienilor...
Cristian il ia pe Marius deoparte si-l intreaba:
- Chelnerul asta este peste tot? In toate restaurantele?
19.12.2010

VACANTA

Luni pregatire pentru examen, marti serbarea lui Cristian. Miercuri examenul lui Mihai, joi alergatura dupa cumparaturi, vineri serbarea lui Mihai si nu numai. Am ajuns acasa tarziu, cel mai adesea in jur de zece noaptea, cu tot cu copii. Dar am gatit, am calcat, am spalat, am facut bagaje... Azi a fost iar o zi plina, am reusit s-o vad pe Mara si asta m-a cam dat peste cap.
Dar stiti ceva, de maine intru in vacanta. Oficial. Tine asa, cam pana miercuri, si are si un pic de sport si inevitabilul serviciu. Poate si o curatenie mai serioasa. Da, si aventura globurilor si a instalatiilor. Sper sa le gasesc din prima.
Inca mai sper ca o sa ma si odihnesc.
Imi doresc somn usor!

BRADUL

Mult asteptatul brad a sosit, ca-n fiecare an, pe neasteptate. Anul acesta Mos Craciun ni l-a adus mai devreme, probabil pentru ca a fost trecut pe lista cu dorinte a lui Cristian. Sau poate pentru ca Mosul atoatestiutor s-a saturat si el sa fie urmarit si intrebat cand il aduce.
Cert e ca joi seara (pe la orele 22,30), Cristian care a terminat primul (!) masa de seara a descoperit pe balcon lumina aprinsa si un brad urias privindu-l prin geam. A urlat de fericire, ne-a chemat si ne-am bulucit toti sa vedem minunea. Nu stim pe unde l-a adus Mosul si nici cum a reusit sa-l strecoare printre sarmele de pe balcon. Nu stim nici cum o sa-l bagam in casa, asa de mare e. L-am lasat deocamdata acolo, la rece, pana se intorc ei din cantonament.
Bravo tie, Mos Craciun! ... cum ar spune Cristian...