joi, 9 iulie 2009

TARG HAND MADE PENTRU COPII EDITIA A 2-A


LUMEEE, LUME! Uite ce-am primit eu pe mail:

Carturesti si designerii de la Kihi-Kiha s-au pus din nou pe treaba si va invita la joaca sambata, 11 iulie, intre orele 10.00 si 20.00, la cea de-a doua editie a targului de handmade pentru copii, Kihi-Kiha & Co.

De aceasta data, targul are loc in aer liber, la Terasa Verona (Arthur Verona, nr.15), proaspat deschisa publicului. Bucurestiul e atat de letargic vara, iar copiii nu isi mai petrec de multa vreme vacanta la tara, la bunici. Acesta a fost punctul de pornire al organizatorilor, care au gandit o zi intreaga de bucurii si joaca.

Peste 20 de artisti plastici expun haine, obiecte decorative, jucarii si accesorii lucrate cu drag pentru copii. Pe Terasa Verona se pun in scena povesti, se organizeaza workshop-uri, se prepara cele mai racoroase limonde. Cei mici se pot inscrie la ateliere de origami (artistul plastic Rodica Suga), kirigami (maestra Setsuko Sasaki), bricolaj si lucru manual (Interesart), creativitate plastica (Kinder room), pictura (artistul plastic Ramona Stanca), in timp ce parintii vor afla mai multe despre copiii lor cu ajutorul psihologului Adina Beres, specializata in interpretarea desenelor celor mici.

Ziua se va incheia cu o piesa de teatru pentru copii: indragita poveste “Hansel si Gretel”, pusa in scena de catre Teatrul Libelula. Pentru cei care au hotarat sa petreaca zi de vara pana-n seara la targul Kihi-Kiha&Co., avem si o surpriza, concursuri cu premii oferite de Cartoon Network.

Cat despre dorinta organizatorilor, aceea de a creste o comunitate de artisti plastici care sa isi indrepte atentia catre cei mici, pare sa se indeplineasca mai curand decat se asteptau. Prima editie a targului s-a bucurat de un succes grozav, astfel ca numarul artistilor expozanti si al celor care se implica in organizarea workshop-urilor a crescut. Toti va astepta sambata sa va jucati si sa va bucurati de lucruri frumoase, facute de maini pricepute.

Pentru mai multe detalii si inscrieri la workshop-uri, vizitati pagina oficiala a evenimentului: www.kihi-kiha-and-co.ro