joi, 24 decembrie 2009

GRUIA

Cea mai emotionanta postare de Craciun o gasiti pe www.ziarulcopiilor.ro

STROPI DE SUFLET

Asa se numeste blogul unei bunici fermecate. O doamna minunata care scrie niste poezii pentru copii extraordinare, povesti in versuri haioase si usor de invatat si pe care copiii mei, mari critici de obicei, le indragesc din prima. Sunt poezii care mie imi suna a cantece vesele de copii, a glasuri fericite si a talpi neastamparate. Sunt oferite cu drag pe blogul dansei oricarui parinte in cautare de poezii frumoase pentru copii.
Intrati pe STROPI DE SUFLET si veti descoperi o lume minunata, impartasita de o doamna cu un suflet minunat.

Si pentru ca seara de Ajun este o seara speciala, va recomand cu caldura o poveste frumoasa, in versuri, numai buna de citit la culcare copiilor nerabdatori sa-l intalneasca pe Mos Craciun.
POVESTE DIN SEARA DE CRACIUN

Sarbatori fericite cu sanatate si liniste alaturi de cei dragi!

JESTER



Daca intrati pe site la Jester o sa va fie prezentat asa:

Jester este un mic bufon cu arc, jucăuş,
vesel şi poznaş, un prieten ideal.
Un site de unde poţi descărca GRATUIT
cărţi în format PDF.
În fiecare lună o carte nouă!
Descarcă, printează şi capsează!

Dar Jester este mult mai mult. Jester este un personaj care cucereste din prima clipa copii de toate varstele, de la cei mici de 2 ani pana la cei mari ca mine. Povesti simple cu miez si mult haz, asteptate de la o luna la alta, oferite gratis de Valentin Cristescu, un grafician cu mare drag de copii. Carticele pot fi citite si colorate si chiar jucate, pentru ca proiectul Jester este structurat in carti cu povesti care pot fi citite si colorate (pe grupe de varsta), carti de colorat si carti –joc. Sunt facute cu profesionalism si sunt gratis. Pot fi date oricand cadou, copiii sigul vor fi cuceriti de eventurile curajosului si inimosului Jester. Intrati pe site: www.povestealuijester.ro ,
dati click pe poveste si veti intra intr-o lume minunata!