duminică, 1 martie 2009

FESTIVALUL "OM BUN" SAU CUM AM INCEPUT EU PRIMAVARA

Am reusit anul acesta sa-mi fac multe hataruri. Si am de gand sa continui. Festivalul "OM BUN" e cel mai frumos martisor pe care puteam sa mi-l daruiesc. Am mers cu Dady, careia ii multumesc pentru ca e cea mai dulce nasica pe care o poate avea cineva. Concertul a durat mult mai mult decat ne gandisem noi, asa ca au fost mici crize prin familie, dar speram ca pana in decembrie cand se pare ca va fi urmatorul concert sa uite lumea...
Am ras, am plans, mai mult am ras, mi-am retrait multe bucurii si nostalgii. Da, il iubesc pe Nicu Alifantis, imi pare rau ca n-a fost Andries, tot spectacolul l-am asteptat, desi pe bilet nu era trecut... In sala a fost o atmosfera de vis, ne era dor de cantecele si poezia lor si asta s-a simtit extraordinar. Cred ca a fost ceva in genul Cenaclului Flacara.
In spatele meu era un pusti cam de-o varsta cu Mihai, care a cantat jumatate din spectacol, apoi jumatate a dormit... Mai erau 3 copii pe randul din fata care au ras teribil la peripetiile lui Apolodor cu Ada Milea si un nene teribil de simpatic, habar n-am insa cum il cheama, dar aflu eu. Cu siguranta in decembrie Mihai are un bilet asigurat, cu Cristian nu stiu inca cum o sa ma decurc, pentru ca sigur n-o sa-l pot lasa acasa.
Nicu Alifantis (intr-o mare forma - a cantat totul cum le canta el inainte, nimic schimbat), Tatiana Stepa (extraordinara), Mircea Vintila (dansand ca un lebadel), Mircea Baniciu (si Baniciu si Phoenix), Vasile Seicaru ( a fost un zeu pe scena), Victor Socaciu (minunat, iar momentul cu Pitis vorbindu-ne despre viata, superb), Ada Milea (tot nebuna si plina de talent cum o stiam), Ducu Bertzi (am fost iar ardeleanca si Floare de colt), Daniel Iancu (cu un cantec nou pe care abea astept sa i-l pun Dnei. Gabi), Fortele de munca, Emerich Imre (de care habar n-avem, dar care m-a dat gata cu una din piese). A, si sa nu uit, nu stiu cum il cheama pe domnul de-a cantat alaturi de Ducu Bertzi cu vioara, dar n-o sa uit niciodata cum suna vioara aceea.
Io-te ce-am descoperit eu la festival:

">


Ce-a lipsit din festival:


">

FELICITARI DE MARTISOR



Ne chinuie talentul, da' rau de tot. Asta-i prima transa, pentru doamnele de la gradi si de la scoala si una pentru bunica - 4 bucati in multe zile. Am decupat de m-am plictisit, copiii au fost super rabdatori si entuziasti, ca eu cedasem de mult. Pana pe 8 martie incercam si altceva. Daca o iesi bine, daca nu, repetam figura cu maimutoii, ca deja ne-am facut mana.