joi, 11 martie 2010

DARUL LECTURII

ActivitatiCopii.ro">

Site-ul ACTIVITATICOPII ne ofera o noua provocare prin campania DARUL LECTURII

"Campania urmareste sa-i invete pe copii sa aprecieze lectura si cartile de la varste fragede, inca dinainte de a sti sa citeasca. Acest lucru depinde insa foarte mult de atitudinea parintilor fata de lectura si de cum stiu acestia sa isi incurajeze copilul: obiceiul de a-i citi o poveste in fiecare seara, alcatuirea unei mici biblioteci care sa contina carticele adaptate varstei, participarea la story time, vizite la librarie sau la biblioteca etc. Lectura este un dar pe care il poti transmite copilului tau prin aceste gesturi simple, dar atat de frumoase, incat ii pot marca in mod pozitiv viata."

Prichindeii fac schimb de carti este doar una din activitatile campaniei, prin care ii putem invata pe copiii nostri ca o carte este un cadou minunat pentru orice varsta. Vor invata sa daruiasca si daruind sa primeasca. Va puteti inscrie pana pe 15 martie.

Mai gasiti acolo un concurs: Prima carte a copilului meu
prin care veti putea impartasi cu alti parinti idei despre carti potrivite fiecarei varste. Puteti participa pana pe 20 martie.

Si nu in ultimul rand, campania Darul lecturii va ofera posibilitatea de a aduce un zambet unor copii care au mare nevoie si de asa ceva, prin campania Carti in dar.

Intrati, faceti-va comozi. S-ar putea sa va faca mare placere sa va implicati.