miercuri, 16 februarie 2011

I'M (NOT) PETER PAN



Andrabell reuseste sa faca dintr-o simpla bluza o bluza preferata. Cand i-am vazut prima oara desenele am stiut ca ea e solutia. Cumparasem de mult niste bluzite albe. Gasisem si de unde pot lua culorile. Dar timpul a trecut, bluzele au ramas mici... Andrabell m-a scos din impas. Ca de obicei foarte saritoare, si-a facut timp pentru mofturile noastre si-a desenat cum numai ea stie. Ideea cu diferentele si cu mesajul ii apartine. Eu n-am fost in stare sa o ajut in nici un fel, nici macar cu o idee.
Cand i-am intrebat prima data ce personaj le-ar place sa poarte pe tricou, amandoi baietii au spus acelasi lucru: Peter Pan. Se pare ca a ramas in topul preferintelor, in ciuda Power Rangerilor, Transformerilor si a celorlalti maimutoi care populeaza acum mintea copiilor de varsta lor.


Le-am dat bluzele seara tarziu, cand ne-am intors de la sala. Le-au studiat cu mare atentie, fiecare pe a lui, pana cand le-am spus ca pot cauta diferentele. Ce-a urmat...Cu greu i-am convins sa le imbrace ca sa le fac cateva poze. Se uitau tot la Peter, evident, la cel de pe bluza celuilalt. Pana la urma i-am lasat in pace, asa ca sedinta foto a surprins mai mult cautarea diferentelor. Au fost atat de prinsi incat nici nu s-au mai schimbat. Si daca la inceput m-am bucurat ca pot sa fac poze linistita, pana la urma a trebuit sa caut solutii sa-i desprind din joc.
Au gasit 15 diferente si m-au rugat s-o intreb pe Andrabell cate erau...



Multumim frumos!