vineri, 26 februarie 2010

STROPIDESUFLET.WORDPRESS.COM

Un blog care chiar asa este, cu stropi de suflet.
Doamna Aurora Georgescu este o bunica coborata parca dintr-o poveste, care s-a adaptat intr-un timp record la internet si care scrie pe placul copiilor de toate varstele.
Mie una imi aduce zambetul pe buze ori de cate ori o citesc.

Am devenit cititori fideli dupa ce am descoperit poezia Un micut catel istet, care a devenit imediat preferata copiilor mei. Au invatat-o intr-o jumatate de ora, s-au amuzat teribil si apoi de multe ori in joaca lor i-am auzit recitand din ea.

A scris cate o poezioara pentru fiecare litera a alfabetului. Si mai nou posteaza scenete pentru copii. Ne-a dat gata cu Visul Luciei. Si are si niste poezii personalizate foarte haioase.

Tot ce le citesc de pe blogul stropidesuflet.wordpress.com este un succes sigur.Imi place felul in care copiii mei asculta poeziile si povestile scrise de doamna Aurora Georgescu. Imi place cum ajunge povestea la ei, cum izbucnesc amandoi in ras, cum comenteaza dupa. Imi place ca ii prinde pe amandoi, ca nu trebuie sa le citesc alta carte la fiecare. Si cata placere imi face mie sa le citesc!

Poveste din seara de Ajun este darul special pe care Mos Craciun l-a trimis lui Cristian. Si acum ma mai roaga sa i-o citesc. Cand ne-am mutat m-a intrebat ingrijorat daca nu cumva i-am ratacit carticica cu lupul care l-a furat pe Mos...

As vrea sa-i multumesc ca imparte cu atata generozitate cu noi talentul si frumusetea sufletului. Ii doresc multa sanatate, multe bucurii si multi cititori fericiti. Si-i mai doresc sa primeasca inzecit cat daruieste!