duminică, 2 mai 2010

AUTISMUL POATE FI INVINS



In seara asta o sa va spun o poveste adevarata. Cu copii si familii care au reusit sa invinga autismul.

Unul dintre copii este Tudor. Povestea lui este una fericita. Acum cine-l vede cu greu poate crede ca a avut vreodata probleme. Merge la gradinita, leaga prietenii, va merge intr-o tabara singur si de curand a inceput sa frecventeze un curs de engleza. Tudor a invins!


Ati citit bine. Da, autismul poate fi invins.. Intrati si cititi.
Stiti ce este autismul? Autismul este o boala care descoperita la timp poate fi vindecata. E adevarat, pentru reusita este nevoie de o familie unita, foarte multi bani si o echipa de specialisti. Si de timp, timp care are alte dimensiuni decat are pentru noi.
In Romania specialistii se formeaza furand meserie de la consultanti din afara.
Invingatorii se intorc spre cei aflati in suferinta si pun bazele unor lucruri normale intr-o societate civilizata. Zilele astea "Asociatia incearca sa faca ceva in privinta unei legi pt autisti (a trecut de Senat acum vreo luna, marti avem o intrevedere in Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor si de marti inr-o saptamana, daca totul merge bine, o sa intre la vot in plen in Camera Deputatilor, care e camera decizionala). Deocamdata e doar un pas, dar in directia buna (poate pe viitor lucrurile vor fi putin mai simple pentru parintii care vin din urma - pentru ca sigur vor mai veni multi din urma - 1 copil din 160 inseamna foarte mult)" - vicepresedintele Asociatiei Invingem Autismul.

Ada
ne atragea atentia ca timpul petrecut cu copiii nostri este cel mai frumos cadou pe ca li-l putem face. Inchipuiti-va o secunda cum trebuie sa se bucure parintii acestor copii de fiecare progres pe care il fac, de fiecare zambet castigat si de fiecare cuvant rostit. Si-apoi intoarceti-va la copiii vostri si fiti parinti. Nu poate fi atat de greu, nu-i asa?

Si daca nu ati depus inca FORMULARUL 230/200 (termenul limita este 15 mai), cel cu redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, va mai fac cunoscuta o directie: www.invingemautismul.ro
Gasiti acolo toate informatiile de care aveti nevoie.