marți, 11 mai 2010

EXTRAFOTO - ALBUME FOTO DIGITALE DE CALITATE


Am mii de fotografii. Toate-mi sunt dragi, desi unele poate nu-s nici pe departe reusite, dar pentru mine sunt mai mult decat amintiri. Pastreaza in ele parfumul acelor clipe. Si emotii. Si bucurii. Am surprins in ele copilaria in toate formele ei. Uneori mai imprim pentru bunici si strabunici, pentru prieteni de departe. Era o vreme cand incercam sa fac albume si pentru noi. Doar ca raportul calitate/pret m-a facut sa renunt.

Prietena mea a reusit sa-mi redeschida apetitul pentru albumele foto. Si pentru asta ii multumesc. Testandu-i programul am reusit sa fac poate cele mai reusite si emotionante cadouri celor dragi. Si incet incet site-ul ei a devenit un pic si al meu.
Am invatat cu programul ei ca pot spune povesti doar aranjand fotografiile. Am putut sa prelucrez imaginea, am fost avertizata cand calitatea fotografiei nu era buna, si-am putut sa jonglez cum am vrut eu cu imagini si cuvinte.

Site-ul EXTRAFOTO.RO este in sfarsit gata. Ofera calitate profesionala la preturi mult sub oferta de la noi. Afacerea isi are sediul in Franta si are ca partener una din cele mai bune tipografii franceze. Foloseste un program profesionist , EASY CREATION, un program care ofera multe optiuni, e prietenos si destul de intuitiv. Este gratis, trebuie doar sa va inscrieti pe site ca sa puteti sa-l folositi.

Cat despre echipa care sta in spatele acestei afaceri pot sa va spun ca si-a demonstrate deja calitatile cu succes in Franta. Sunt prietenii mei, fosti colegi de facultate care au reusit sa ajunga acolo unde ni s-a prezis ca putem ajunge. In varf.

Asadar, intrati si incercati. EXTRAFOTO.RO este gata sa va imprime amintirile!