joi, 6 decembrie 2012

MOS NICOLAE

Cristian s-a trezit primul, asa ca anul asta au ajuns la ghete pe rand.

ZIUA LUI MIHAI

Ieri a implinit 11 ani. 11 ani!!! Va dati seama? O sa imi ia un an sa ma obisnuiesc... Mie imi pare mult. Asa cum, in copilarie, 18 ani mi se parea urias. Ieri cand am asezat pe tort cele doua cifre de 1 am avut revelatia unui nou inceput. Cum era la 1 an... Ce mult e de atunci. Ziua lui a fost un pic altfel anul acesta. Cadourile de la noi nu au mai aparut la 12 noaptea, dar sunt cele pe care si le-a dorit si sunt mai serioase decat de obicei. La scoala i s-a cantat in trei limbi la multi ani. Acasa la fel. A avut si joaca, si baloane, si torturi, si cadouri, si bomboanele lui preferate... Si sper ca i-a placut si ca isi va aminti cu placere. Cum e Mihai la 11 ani? Un copil destept caruia ii place sa se joace, sa construiasca, sa inventeze. Si sa alerge. Isi doreste inca sa ne jucam cu el si ii place teribil sa castige. Ii place sa povesteasca, ii place sa citeasca, si stie uneori, ca un om mare... Are rabdare sa ii invete pe altii si-o face cu drag. Si nu ca e al meu, dar este un copil extraordinar! Sa fii sanatos si norocos, dragul mamii! Sa-ti gasesti drumul tau si sa faci totul cu pasiune si bucurie!
Tortul de la miezul noptii
Tortul oficial

BRADUL GLOB

Acest model de brad poate fi folosit cu succes ca ornament, ca brad de sine statator, numai bun de impodobit si de daruit, dar si ca element intr-o felicitare pop-up.
Acesta este tutorialul de pe youtube care ne-a inspirat. Iata si felicitarea pe care am facut-o folosind modelul acesta de brad, inspirata dintr-un tutorial foarte fain de pe net: