duminică, 3 mai 2009

MIHAI, 6 KYU

De azi Mihai are centura galbena si gradul 6 kyu. O merita! Examenul a fost greu, eu una nu i-as fi facut fata. Niciodata! Sunt tare mandra de el.
Poze am pus in album.

Alta-i problema mea. Sempai il ia in trupa pentru campionatele nationale de kumite juniori. Si daca Mihai este in culmea fericirii, nu acelasi lucru se poate spune despre mine... Mi-e o frica de mor. Stiu, sunt baricadati, casca, protectii peste tot... daaa, dar e lupta nene. Iar el are 7 ani si 5 luni. Si e in grupa la pana-n 10ani. Off, off, mai, mai... Nici acum nu-mi vine sa cred ca n-am protestat mai mult. Da, stiu, e foarte bun si serios, stiu ca ar trebui lasat sa incerce desi nu-i un bataus, sau tocmai de-aia... Stiu ca sempai se pricepe si-ar trebui sa-mi fie de ajuns ce-a zis el... Stiu ca si Marius zicea sa-l lasam...
Io care ma bateam cu pumnii in piept ca pana la 18 ani nu semnez ca-l las... Io-te ca acu il las. Si as fi ipocrita sa nu recunosc ca-s mandra ca l-a ales. Dar am niste emotii... Mi-e groaza de-a dreptul!
Deja am intrat in problema, de maine incepe antrenamentele intensive. Si trebuie sa-i stau alaturi. Si sa-l incurajez. Pana pe 23 mai n-o sa mai dorm linistita.