miercuri, 9 martie 2011

8 MARTIE

M-am trezit zambind. Cu o seara in urma m-am delectat cu muzica lui Nicu Alifantis, la primul concert de oameni mari la care am mers alaturi de cei doi baieti ai mei. Am primit atata energie buna, incat am plutit 2 zile, cu aripile larg deschise. In urechi imi resunau inca acorduri dragi, cantate pentru prima oara de Mihai, dansate de Cristi. Si cum s-au lipit de mine la "Ce bine ca esti", eeehhh...
La o zi dupa concert Mihai fredona prin casa unul din refrene.
N-au crescut cu muzica asta. Eu o ascult in clipele mele de liniste. Dar le-a placut tare.
La inceputul spectacolului au dat mana cu artistul, au vazut de-aproape colectia de chitare si instrumente care asteptau cuminti pe scena. Trupa Zan da o alta ritmicitate melodiilor si cred ca si asta le-a placut.
Aseara Mihai mi-a cantat un cantec pe care l-a invatat special pentru mine...
Cristian m-a desenat la gradi si mi-a spus timid ca a incercat... dar nu i-a reusit. Dimineata am incercat sa ma regasesc in expozitie. Aveam desenate alaturi 34 de inimioare (mi-a spus el) si multe multe lalele. Si cred ca s-a priceput chiar foarte bine, seamana cu mine cel putin la frizura. Ca restul n-am reusit sa vad de emotia lalelelor si inimilor.
Si aseara Mihai a inventat un nou tip de floare pentru felicitari, ingenios si fain. O floare care poate fi rotita, nu se vede ea bine in fotografiile noastre, dar face felicitarea mult mai distractiva.
Si Cristi a vrut sa faca 2 spectacole de teatru, nu unul. Dar ieri am terminat felicitarile, am modelat mucenicii...
Si mai e si compunerea lui Mihai despre mine. Atat de simpla si de frumoasa.
Multumesc! Mi-a fost tare draga ziua mea!

MUCENICI

FELICITARI 2011