luni, 29 decembrie 2008

CRACIUN 2008

Marius n-a avut internet 3 zile, tocmai cele de Craciun... Am adus iepurasul acasa cu tot cu cusca, si s-a gasit un coleg - un adevarat Mos Craciun - care sa ma aduca pana acasa cu masina cu cusca cu tot, ca altfel probabil ca jumatate din drum l-as fi facut cu cusca in brate.

Iar Marius a acceptat sa-l tinem in sufragerie!!! Minune mare, ce sa zic, dar era Craciunul.
Daca trec cu vederea ca am fost un pachet de nervi, acum analizand la rece se pare ca a fost un Craciun tare fain. Iar nervii se mai duc ei cu somnul...

Mos Craciun a venit in persoana la Bica.

Mihai a cantat, Cristi s-a incurcat si-am scurtat poezia (in corul celor in varsta care au comentat de cand a inceput-o ca e prea lunga, ca n-o stie...), dar Mosul a fost bun si ne-a umplut ca-n fiecare an casa cu jucarii. A fost cam zapacit el anul asta si a incurcat cadourile noastra cu cele rezervate nasilor, dar nasii au fost tare draguti si ni le-au dat inapoi chiar atunci. La Dragos iar a uitat un ditamai joc, o macara mare cu tot felul de accesorii (la fel ca cea pe care a rezolvat-o Cristian cu vreo 2 ani in urma), dar si el a fost tare dragut si l-a adus la bunica unde venise si fratele cu cumnata si nepotii si ... surpriza, Mosul lasase si la ei un cadou de-al nostru!

Cristian a comentat ca Mos Craciun a fost cam slab si cam inalt, desi stie el ca mosul e gras si are barba mai lunga... Si cel care a venit la gradinita era cu siguranta mai gras, dar ala avea peruca.
Am convenit ca ala era un ajutor al mosului. Ca cel adevarat inca mai avea de impachetat cand a facut el serbarea. Desi, daca e sa ma iau dupa Mihai, totusi spiridusii au impachetat mare parte din cadouri, altfel nu se explica cum de au ajuns cadourile noastre raspandite in atatea case. Ca doar Mos Craciun nu greseste, nu?