joi, 29 octombrie 2009

POVESTI ALE UNOR VIITORI AUTORI CELEBRI

De ceva vreme citesc seara povesti de pe net. Jester a fost primit cu mult drag. Amandoi copiii l-au indragit imediat. Si eu, binenteles. Eu prima!

Despre povestile Drei Firicel am multe de spus. Le am listate de pe DC de multa vreme. Mihai era mic cand i le-am citit. Cristian nu le cunoaste inca. Le-am indragit de la primele randuri si imi amintesc ca si atunci lui Mihai i-au placut, desi era prea mic sa inteleaga tot mesajul. Sunt foarte curioasa daca isi va aminti ca i le-am mai citit. Pentru ca acum as vrea sa le citesc copiilor mei din cartea ce va apare in noiembrie. O carte pe care o astept de cand am citit prima poveste.
Pana atunci au facut amandoi cunostinta cu ultimele povesti scrise pe blogul mamicii Drei Firicel. Si-s topiti. Ma uit la ei cat de prinsi sunt de firul povestii si nu contenesc sa ma minunez. Azi le-am cumparat o piramida de sticla cu care am obtinut curcubeul. Cristian are grija sa nu ma mai supere cu nimic, nu cumva sa ma transform. Povestea sperietoarei de ciori l-a atins foarte tare, mai ales ca mamica din poveste seamana foarte tare cu mamica lui. Iar de ieri seara am facut cunostinta cu soricelul Laurica si prietenii sai. Si am putea citi in fiecare seara aventurile lui. Numai sa reuseasca autoarea sa le scrie in ritmul in care le cerem noi...
Imi plac serile noastre de poveste. Si-mi place cum asculta amandoi aceeasi poveste. Doar la teatru i-am mai vazut atat de intrati in poveste.

Si mai avem noi o autoare de pe net, n-o divulg inca, ale carei povestioare i-au placut mult de tot lui Cristian.

CONCURS NOU PE ACTIVITATI COPII

Lumeee lumee! Concurs nou cu dovlecei pe ACTIVITATICOPII. Nu-l ratati, premiile sunt foarte faine.