joi, 6 octombrie 2011

CA SA NU NE PLICTISIM...

S-a lovit singur, pentru ca e foarte talentat.


E bine sa stiti ca, in caz de lovitura la cap, cel mai bine e sa mergeti cu copilul la doctor. Lui Cristian i s-au facut 2 radiografii, pentru a fi siguri ca osul e intact. Instructiunile de mai jos le stiam de pe net... dar mi s-a parut extraordinar ca le-am primit de la spital in aceasta forma, stiindu-se faptul ca un parinte speriat e posibil sa nu retina prea multe, iar caligrafia doctorilor este indescifrabila.



I s-a recomandat si gel de arnica. Rezolvat. Acum suntem cu ochii pe el.

Cat despre Mihai... la control doctorul nu s-a uitat nici acum la piciorul lui, de data asta n-a mai privit nici radiografia. Cica-l stia, asa ca i-a prelungit distractia ghipsata inca o saptamana. De ce? Ca asa zice el. Asta dupa ce la primul control, cel in urma caruia i s-a pus ghipsul, a privit doar radiografia si a zis: " N-are nimic! E in regula. Ii punem atela ghipsata o saptamana." Asa ca de data asta, ne-am urmat instinctul si am ascultat copilul si sempaiul:



Nu dati cu pietre, copilul e bine merci.

COCORII




Si-n fiecare zi sunt mai multi. Norocul nostru ca acum Mihai ii duce la scoala, si ca nu-i mai face uriasi, ci din ce in ce mai mici. Pacat ca n-am fotografiat cum arata ieri patul lui Cristian.
Am mai trecut prin asa ceva, doar ca atunci erau avioane, si alea ramaneau acasa. Oare ce urmeaza?