duminică, 29 noiembrie 2009

CALENDAR DE CRACIUN

Intr-o zi am gasit pe blog la Artizababy o minunatie de calendar pentru luna decembrie (navigand pe acolo puteti gasi, pe langa multe calendare de acest fel si idei de realizare a lor - si multe alte bijuterii hand-made, una mai frumoasa ca alta)
Mie calendarul mi-a placut mult, mult de tot. Atat de mult incat pana la urma mi-am luat inima in dinti, am dat o fuga la CasaRetro si m-am aprovizionat cu fetru. Mai greu a fost cu timpul si cu rabdarea, dar pana la urma am reusit sa-l termin.




Ce e asa fain cu acest calendar? Buzunarasele lui sunt pline cu suprize. In fiecare zi pana pe 24 decembrie cand vine Mos Craciun, copiii scot din buzunarul zilei o jucarioara cu care impodobesc bradul. Asa ca pe 24 decembrie bradul va fi gata sa-l intampine pe Mos, iar copiii vor invata cum e cu trecerea zilelor si cu calendarul.
Speranta mea e sa scap de staruitoarea intrebare a lui Cristian: "de ce nu e maine niciodata?... ca voi ma pacaliti, cand sa vina maine e de fapt azi!"

Cum l-am facut gasiti detaliat pe forum la ACTIVITATICOPII.

De curand am vazut intr-unul din magazinele de langa Auchan Militari un astfel de calendar de cumparat. Nu stiu cat costa, dar arata foarte bine.

Gata, iata-l pe frigider: