duminică, 29 ianuarie 2012

Suntem bine, am inceput sa vizitam. Am facut o tona de poze, la lumina naturala. Daca mi-ar merge netul v-as arata si voua... Am avut de trecut cateva incercari culinare. Multumesc Laurei Sava pentru retetele de pe site, minunat tot ce am incercat. Au mers la fix si cantitatile, sa-i dea Dumnezeu sanatate! Tortul e reteta ei de tort cu bomboane Ferrero Rocher.

2 comentarii:

  1. De cand ati plecat ma incearca succesiv urmatoarele sentimente: parere de rau (tot mai putin oameni buni raman aici), bucurie (unor oameni frumosi le este mai bine), invidie (experienta asta va creeaza un sac de amintiri si va leaga si mai mult ca familie). Apoi o iau de la capat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, stai linistita, noi ne vom intoarce dupa 3 ani. Este cu siguranta o experienta si vrem s-o facem cat mai placuta.
    Multumesc de gandurile bune!

    RăspundețiȘtergere