joi, 26 ianuarie 2012

CE-MI PLACE AICI

Am putut sa citesc 3 carti. 4 cu Iana. Am vazut filme bune, imprumutate de la biblioteca, savurate de copii si traduse de mine din engleza. Am avut cateva zile cand m-am jucat cu hartie. Mihai face acum 'din mana' cate o floricica quilling la scoala, cat despre efectul quilling asupra copiilor italieni... magie pur si simplu. Imi mai place primavara de la pranz, cum ma simt cand reusesc sa alerg cele 10 ture, imi place profa' de engleza, bucuria copiilor mei cand vin de la scoala si cerul. Deasupra mea e un cer maaare si albastru.

2 comentarii:

  1. Excluzand faptul ca sunteti departe de familie si baietii si-au lasat prieteni in tara poti spune de pe acum unde va merge, in general, mai bine? A meritat plecarea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceska, postul cu ce nu-mi place aici ar fi luuung lung. Insa, suntem mai mult timp impreuna si trebuie sa fim o echipa. Si asta ne prinde bine. Plecarea asta e o experienta, copiii vor vedea altfel scoala si viata dupa acesti ani. E prea devreme sa spun daca a meritat, sunt de abia 2 luni aici, cele mai grele, cele de acomodare. Vorbim dupa un an.

    RăspundețiȘtergere