joi, 29 decembrie 2011

IANA VRAJITOAREA POZNASA

Despre Iana scriam la inceputurile acestui blog ca face minuni. Ei bine, Iana chiar este o vrajitoare poznasa. De data aceasta m-a gasit ea pe mine. Nu-i vorba ca o luasem cu mine, alaturi de 'Legenda ariciului', inghesuita in bagajele mele de suflet, cele cu carti.
Povestea Ianei a fost reeditata la sfarsitul acestui an si are in plus aventuri noi. Se poate cumpara si de pe Amazon. Autoarea are multe alte carti tiparite si, foarte important, o putem gasi acum sub numele de ANASTASIA POPA.Iana este in viata mea, o poveste frumoasa. Asa a fost de cand am descoperit-o. Am primit-o cadou, peste orice bariera de distante sau de trafic, si mi-a luminat ziua. A reusit ceea ce nimeni si nimic nu reusise pana acum, sa ia copiii de la jocul de WII. La inceput a vrut Mihai sa vada ce e nou. Isi amintea de ea ca fiind 'cartea aceea' care i-a placut foarte mult. Apoi a fost Cristi care nu ma mai lasa sa ma opresc din citit. Dupa primul capitol Mihai si-a descatusat amintirile si l-am oprit cu greu sa nu spuna tot. Intr-un final am plecat dintre ei, iar Mihai a ramas citind mai departe cu voce tare. Cateva ore mai tarziu, Marius a gasit povestea si a ramas si el ... citind. E prima oara cand il vad asa prins de una din cartile copiilor.
Cum spuneam, Iana este o vrajitoare. Poznasa.
Multumesc, doamna ANASTASIA POPA!

2 comentarii:

  1. Am gasit-o aici
    http://www.buybooks.ro/iana-vrajitoarea-poznasa/iana-vrajitoarea-poznasa.html

    zice ca e pentru scolari. Vreau sa te intreb daca are poze si daca e potrivita la 4 ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Paula! Vezi ca tu ai gasit prima editie a Ianei, eu iti recomand acum editia care a aparut acum, in decembrie 2011, editie revizuita care are mult mai multe capitole . Coperta e cea pe care am pus-o eu pe blog, iar editura se numeste Reflection Publishinge. Cand am citit-o noi prima oara, Cristi avea 4 ani. Si desi nu el era principalul vizat cand citeam cartea, i-a placut si a stat langa noi ascultand cu mare atentie. Lui i-am citit-o toata atunci, ca Mihai era mereu cu un capitol sau doua inaitea mea. Acum e in clasa 1, are 7 ani. Si-i place foarte mult. Nu stiu daca te-am lamurit... Eu am dat cartea cadou multor copii, e adevarat, de varsta lui Mihai, adica peste 7 ani, si a fost o carte citita de toti cu placere.

    RăspundețiȘtergere