joi, 7 aprilie 2011

UMBRELE PERSONALIZATEUmbrele de la CasaRetro, culori acrilice (la cat de urat miros, sper ca nu le va dizolva ploaia), copii entuziasti (mai ales Mihai, Cristi a mai obosit, asa ca a primit o mana, ba chiar doua, de ajutor).
Cand s-au retras copiii, pe motiv ca mai ramasese culoare nefolosita, m-am jucat si eu. Destul de mult, daca ar fi sa-l intrebati pe M. E super fain, va spun eu.

3 comentarii:

 1. sunt vrajita! au umbrele blank la casa retro? si altcevauri blank? de ce n-ati pictat cu darwi? cica tin bine pe sintetic 100%, eu n-am incercat, dar pe sintetic cu bumbac au tinut excelent. Bluza Evei cu Dora-Minodora e sintetic cu bumbac

  RăspundețiȘtergere
 2. Blankuri de mucava au sigur multe multe modele. Eu umbrelele le am luate de mult, la culori am facut un compromis pentru ca era suprafata prea mare sa o acopar cu Darwi. Trebuie intrat in magazin la ei. Pe site inca n-au reusit sa puna toate nebuniile, desi se straduie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt minunate aceste umbrele. Noi am urmarit cu interes tot ceea ce faceti pe aici, ai niste baieti minunati de care se vede ca esti foarte mandra.
  pentru ca se apropie sarbatoare Pastelui si suntem sigure ca veti face si cateva decoratiuni frumoase, va invitam la o expozitie concurs pentru mamici si copii pe atelierul nostru virtual.
  va asteptam cu mare drag aici:
  http://virtualworkshop-copiisimamici.blogspot.com/2011/04/expozitie-concurs-atelierul-de-paste.html

  RăspundețiȘtergere