duminică, 20 februarie 2011

EXAMEN 3 KYU

Prima duminica din luna februarie i-a adus lui Mihai mult ravnita tresa maro pe centura. Examenul de 3,2 si 1 kyu a fost cel mai dur examen pe care l-am vazut eu pana acum, nu pentru probele de forta ci pentru proba de kumite la care sensei a adus sempai si campioni cu state vechi sa suplineasca luptatorii pentru toate reprizele.
Alta categorie, normal, alte pretentii. Disciplina, tehnica, seriozitate.
Am vazut doi pusti, baiat si fata cu centuri maro, extraordinari. La final am aflat ca fata era deja campioana europeana.
Dintre toti, cel mai mic era Mihai al meu. Nu s-a simtit asta nici o clipa. S-a descurcat de minune si-a demonstrat ca locul lui este acolo, printre cei mari.
Am fost tare mandra de el, si totodata bucuroasa ca dadea doar pentru 3 kyu si astfel reprizele de kumite erau mai putine...
Pentru mine examenul asta a fost prea mult. Din ce ne-a povestit sempai, inteleg ca inainte erau mult-mult mai dure. Si sa-mi inchipui mi-e greu... In locul lor peste putin timp va fi Mihai. Nu cred ca am sa rezist sa-l vad luptand in stilul asta, 15 reprize fara pauza, mereu cu un partener nou, odihnit si care da cat poate de tare.
Pe de alta parte, Mihai a zis ca a fost foarte usor...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu