duminică, 21 noiembrie 2010

VICECAMPIONUL DE AUR

Mihai a castigat medalia de argint la campionatul national de kata, categoria sub 10 ani. Dupa un baraj pe care l-a pierdut, dar in urma caruia sempai i-a dat titlul de campion. Pentru ca, indiferent de locul obtinut ieri, Mihai s-a intors acasa cu mai mult decat o cupa. S-a intors cu recunoasterea muncii si a talentului lui. Si stiu ca parerea lui sempai este foarte importanta pentru el. Mai importanta decat orice medalie.
La sincron au avut baraj pentru locul 3. L-au pierdut, desi au mers ceas. Suparare mare, a bombanit cum nu l-am auzit niciodata. Au fost si povesti urate ieri, legate de note, contestatii... Nu vreau sa vorbesc despre ele. Pentru mine nu conteaza, desi pe el l-au afectat. Mie mi-a placut cum au evoluat. Mi-a placut de el, de puterea lui de a se concentra si am fost foarte foarte foarte mandra de el. Am auzit comentarii legate de cum evolueaza de la oameni pe care nu-i cunosteam. A fost remarcat, admirat. Emotiile si le-a transformat in energie. A fost sigur pe el.
Si a recastigat increderea mea in el.
Asadar, Mihai s-a intors invingator ieri.
Inainte de barajul de la sincron:



Poza de la premiere (aparatul meu n-a mai declansat in cele cateva secunde cat au fost toti 3 pe podium, asa ca pun si eu ce am):



Campionii de la noi de la sala:



Am primit o poza cu podiumul complet. Multumesc frumos!

Un comentariu: