marți, 22 iunie 2010

INTALNIREA ACTIVITATICOPII SI CASARETRO

Am doua anunturi de facut:

1)pe 10 iulie, ora 11.00, familia ACTIVITATICOPII isi da intalnire in Bucuresti la sediul Asociatiei Parintilor CASARETRO (Splaiul Unirii nr.160, in curtea fabricii INDUSTRIA BUMBACULUI).

2)Au reinceput atelierele CasaRetro, intalniri parinti-copii cu creativitatea si joaca. Tot in luna iulie, probabil urmatoarea saptamana dupa intalnirea ACTIVITATICOPII, va avea loc INTALNIREA FLUTURASILOR.

Despre activitaticopii v-am mai povestit. S-a conturat deja ca o familie frumoasa, unita de dragostea pentru copii. Sunt mandra de cata bucurie pot darui aducand parintii la joaca alaturi de copii.


Despre CASARETRO nu am vorbit niciodata pe blog. M-am rezumat doar sa pun bannere. Mi se parea prea putin sa pun in cuvinte bucuria ca exista un loc unde pot gasi solutii inteligente pentru joaca copiilor mei. Dar CasaRetro este mult mai mult de atat.

La prima vedere poate parea un magazin retro, care incearca sa faca fata cererii prin magazinul on-line. Gresit!
CasaRetro nu este un magazin. Este o altfel de lume. Se intra pe o usa mica care da direct in ... copilarie. Nu va lasati amagiti de spatiul ingust. Inauntru gasiti orice. Pentru oricine. Varsta...? Intre 0 si 99 de ani.
Este magazinul unde pentru a gasi un cadou e suficient sa povestesti cate ceva despre personalitatea celui pentru care cumperi. Jocurile sunt la indemana, cineva iti va explica regulile si daca vrei va si juca o runda cu tine. Totul la ei este facut sa te aduca inapoi. Pentru ca am uitat ce e mai important: CasaRetro da dependenta!

Intotdeauna mi-a placut reactia adultilor cand intra in lumea CasaRetro.

Acum stiu de ce locul acela este magic: Omul care i-a dat viata este magic. Va invit sa-l cunoasteti si voi in cadrul intalnirilor de la sediul Asociatiei Parintilor.

Astazi am fost la un atelier de joaca CasaRetro, cu echipe mixte: copii-parinti. Sincera sa fiu, toti eram copii acolo... Am desenat, ne-am jucat, am inventat noi reguli la jocuri premiate, am invatat cat de simplu e sa sa fim prieteni cu copiii nostri.

Pentru toate astea si pentru mult mai mult, multumesc dl.Nicu Tataranu!

2 comentarii:

 1. Germina, foarte frumos ai vorbit (scris) despre CasaRetro. Poate pui o vorba si se face o sucursala si-n C-ta ;). Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 2. Paula, te asigur ca tot ceea ce spune Germina e foarte adevarat, si desigur este mult mai mult,ce nu poate fi spus in cuvinte. Spun asta, dupa ce , cu marii emotii am participat la intalnirea AC de ieri, unde , pe langa toate surpizele minunate ptegatite de sufetul Casei Retro, am avut ocazia sa arunc o privire "dupa cortina", in depozitul Casei Retro. Nici nu mi-am putut imagina ca exista atatea minunatii, de la jocuri, jucarii, pana la cele mai mici articole pt diferite ramuri de craft...
  Si pentru ca , Germina,pomeneai de prima reactie a adultilor care intra in Casa Retro, eu si cu Otilia , educatoarea baietelului meu Victor, ieri eram intr-o stare de extaz mai ceva decat niste copii intr-o fabrica de ciocolata!!! Sigur ne-am purtat si copilareste, dar eu una cel putin, nu ma puteam opri din exclamatii... Cu ocazia asta am inteles pe deplin ca ar fi o munca titanica sa fie afisate in magazinul on-line toate comorile existente acolo...
  Cat despre o filiala in Constanta, desigur ca i-am propus acest lucru domnului Nicu. Dar el a spus ca este destul de dificil realizarea unei astfel de filiale. Dar ca exista solutii mult mai practice pt cei din tara, in cazul nostru Constanta, atata timp cat gasim Persoanele interesate de craft si de materialele pe care le-ar putea furniza Casa Retro.
  pupici si de la noi!

  RăspundețiȘtergere