marți, 19 ianuarie 2010

ANOTIMPURI

Intr-una din clasele de la gradinita lui Cristian am zarit ieri pe panou 4 pomisori, fiecare reprezentand cate un anotimp. Si ne-au placut atat de mult incat aseara ne-am pus pe treaba. Ne-am hotarat asupra culorilor, am dat drumul la muzica si iata ce-a iesit:


Am folosit hartie creponata colorata si servetele albe pentru zapada:


Am facut bulinute multe multe (si asa am descoperit cat de perfectionist este Cristian):





Iar astazi cand am ajuns acasa ma astepta o surpriza. Cei doi au facut singuri un copac-iarna, "puiul iernii" cum l-a numit Cristian:



Nu-i asa ca acesta e cel mai frumos?

Si am mai primit un cadou zilele astea. Cristian a facut un tablou! Cu rama... Iata-l:

2 comentarii:

  1. Foarte creativi baietii tai. Imi par meticulosi si concentrati. Sunt asa si cand nu-s Spiderman nu?
    As vrea si eu sa reusesc asa ceva cu gaza mea: e un zburdalnic si neconcentrat. Oare e inca prea mic? Cristian avea probabil exemplul lui Mihai, dar Mihai la doi ani, era creativ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceska draga, Cristian inca ma uimeste. Pana nu de mult era primul care se plictisea, acum probabil ca a mai crescut. E adevarat ca-l are si pe Mihai drept model, dar asta nu-l scoate din ale lui. Nici unul nu are rabdare sa coloreze, asa ca pentru mine orice fac si presupune colorat este o reala surpriza. La noi mai e un avantaj. Sunt doi si apare si un fel de competitie. Iar eu ma orientez sa la aduc acasa proiecte care cred ca le-ar place. Si recunosc, sunt tare mandra cand vad ca nimeresc. Puiul tau de om e mic inca, mai ai rabdare.
    Costumele de Spidermani sunt inca foarte iubite. Au insa si grija de ele, atunci cand vin la masa se schimba repede ca nu cumva sa le pateze.

    RăspundețiȘtergere