luni, 30 noiembrie 2009

LANSARE CARTE - POVESTILE DREI. FIRICEL


FOTOGRAFII DE LA LANSARE

Lansarea cartii Drei Firicel a fost o lansare speciala. Cu o Zana cu bagheta fermecata, un clopotel magic si multa ciocolata (Heidi), cu muzica live (au cantat minunat Razvan si Andrutza Gogan), cu pictura pe fata la standul Aramis (unde se ascultau povestile Drei. Firicel) si binenteles, cu POVESTILE DREI. FIRICEL (la un pret de poveste).

Emotii mari, lume muuulta, copii parca si mai multi. Ochi stralucitori si fascinati de copii, usor inlacrimati de emotie la adulti. Si dragoste. Multa dragoste. Toti cei prezenti la lansare au venit cu sufletul deschis sa-i fie alaturi talentatei mamici care si-a pus sufletul pe hartie si ne-a daruit raspunsuri la intrebarile copilariei, atat de frumos si adevarat, fara minciuni, doar cu un strop de magie.

Zambetul de pe chipul copiilor mei cand le citesc Povestile Drei Firicel spune totul. Si ei sunt mai mari, stiau deja cateva din raspunsuri, dar felul in care sunt spuse i-a prins in poveste si le-a intarit increderea ca nu sunt pacaliti.

Va recomand sa cititi cartea, indiferent de varsta. Incalzeste sufletul si transmite o emotie care va v-a face sa zambiti ca un copil.

Desenele sunt cu totul si cu totul deosebite, sunt facute cu dragoste si se simte asta. Cartea este legata cu totul altfel de cum suntem obisnuiti.

Caut de 8 ani povesti potrivite pentru copiii mei. Le-am gasit in biblioteca bunicilor (carti vechi care n-au mai fost editate) si pe forumuri/bloguri - povesti frumoase care de cele mai multe ori nu vad lumina tiparelor. Publicarea povestilor Drei Firicel este o victorie a bunului simt si-a copilariei traita la varsta copilarie. Sunt o alternativa la violenta cu care copiii nostri sunt bombardati in media. Multumesc editurii Aramis ca face posibila aparitia unor carti pentru copii potrivite copiilor.

La multi ani Andreea Ada Demirgian! Sa fi sanatoasa si norocoasa, sa-ti fie drumul presarat cu bucurii si reusite! Si de la picii mei, o imbratisare si o intrebare: cand apare cartea cu LAURICA?

Un comentariu: