miercuri, 25 noiembrie 2009

ALBUM FOTO

Deocamdata va fac cunostinta cu albumul meu. L-am primit de la o prietena buna care a pornit o afacere cu asa ceva. Arata mult mai bine ca in poze, costa mult mai putin decat pe piata, si intr-o saptamana cel mult va voi prezenta un site cu o multime de variante de tiparire a amintirilor si cu multe idei de cadouri pentru cei dragi.

">

7 comentarii:

  1. Wow, arata tare bine albumul. E printat si legat nu? Foarte frumos aranjate in pagina fotografiile.... cred ca vom fac si noi unul pentru bunicii.ro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, printat si legat. O sa apara site-ul si o sa vedeti. Exista tot felul de smecherii legate de aranjarea in pagina, prelucrarea usoara a fotografiilor...

    RăspundețiȘtergere
  3. evident, VREAU SI EEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! (copil rasfatat ce sunt)
    dreformulez cu tot de adult: foarte-foarte fain, de unde? (ma invata si pe mine cum?)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, da, e fain tare. SI pe-aici sunt site-uri din astea. Cel despre care vorbesti tu e din Ro? Care sunt preturile?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Maria! Albumele sunt tiparite in Franta si trimise apoi in tara. Site-ul are un programel foarte usor de utilizat in care poti face ce vrei tu cu pozele. Exista mai multe feluri de fonturi pentru pagini. Mai multe feluri de coperti. O sa vedeti.

    RăspundețiȘtergere
  6. da, vazui, intr-un final, si "Get Yours" (ce linistit statea el acolo)
    ma duc sa ma delectez

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria, site-ul cu tiparitul albumelor nu este inca disponibil. Unde intri tu alegand "Get Yours" este albumul meu virtual (unul din ele) de pe photobucket.com

    RăspundețiȘtergere