sâmbătă, 11 iulie 2009

O ZI CASTIGATA

Ziua a inceput la Teatrul Tandarica unde am vazut un super-spectacol: GULLIVER. Un spectacol care a avut de toate: marionete superbe, actori ireprosabili, animatie, decoruri super reusite, muzica faina, si nu in ultimul rand, mult haz. Cand am plecat de acolo nici unul dintre noi nu mai credeam in ceva mai fain. Mihai vroia acasa, lui Cristi ii era foame... Eu vroiam sa-i duc la Atelierele de la Targul de hand made pentru copii Kihi-Kiha & Co. Si i-am dus, desi dimineata, cand am trecut pe acolo ni se spusese ca urmatorul Atelier va incepe la ora 15. Asa ca am scos sanwich-urile din rucsac si l-am calmat pe pici, iar pe Mihai l-am tarat dupa mine.
Era ora 12 si un sfert. Dupa 3 ore ma rugam de Mihai sa mergem acasa...
Au desenat (desene interpretate de o domnisoara psiholog), au caligrafiat in japoneza, s-au jucat cu jucariile de lemn aduse de la ambasada Japoniei, dar cel mai mult au stat la origami. Nu stiu cat au tinut minte toate miscarile, eu am incercat sa filmez procedurile. Cert e ca le-a placut foarte mult.
Aaa, si eu am invatat ceva. O noua procedura pentru felicitari.
Imagini, aici.

PS: Sa nu uit!!!
Duminica, 12.07.2009, la Teatrul Tandarica, la ora 12, dupa spectacol, are loc lasare de carte SILVIA KERIM.

2 comentarii:

  1. Silvia Kerim scrie carti pentru copii, nu?
    Ne spuneti si noua la ce editura iese cartea poate o comandam online?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, pentru copii. Spun maine tot. Eu am cautat multa vreme cartile ei, nu prea au mai fost reeditate, am gasit doar una intr-un final care nu cred ca e cea mai reusita carte a dansei. Astept cu nerabdare sa vad despre ce e vorba maine.

    RăspundețiȘtergere