miercuri, 17 noiembrie 2010

TT SI POVESTEA CURCUBEULUI

TT si CALATORIE PRIN CURCUBEULUI sunt gata. Se pot comanda deja de pe site-ul editurii Aramis. Nu ratati lansarile lor la Targul de Carte Gaudeamus.
La ora 11, sambata 20.11.2010, TT va poposi in gara de la etajul 1, la standul editurii Aramis, iar duminica la ora 11, in acelasi loc, aveti intalnire cu Curcubeul. Vor fi reduceri, surprize, autografe si veti putea intalni doua minunate creatoare de povesti.
Aniela Tanase va fi prezenta virtual, e adevarat, dar sunt convinsa ca sufletul ii va fi acolo la ora 11, alaturi de visul ei devenit realitate. Va fi alaturi de ea toata suflarea AC, chiar daca nu toti vor putea fi prezenti. Ii voi tine pumnii stransi, fericita ca TT a invins toate obstacolele. Stiu ca asta e doar inceputul. TT va ajunge departe.
Duminica fiti pregatiti pentru CALATORIA PRIN CURCUBEU. Povestea va cuceri cu siguranta nu numai copiii si va v-a purta intr-o aventura minunata in care veti redescoperi ca lumea e de fapt plina de culoare. Ada Demirgian a pregatit si un CD, pentru ca toti copiii care au ascultat aceasta poveste au cerut sa le fie citita iar si iar...

IN LINIE DREAPTA

Sambata suntem la Brasov la campionatul de kata. Mihai a crescut, am simtit-o pe toate planurile, si nu mereu spre bine.
Pentru sambata este pregatit. Din punctul meu de vedere se putea la alt nivel, dar n-a depins numai de el si am incercat sa nu depinda nici de mine. Imi doresc numai sa fi inteles. Una peste alta, va face o figura frumoasa sambata.

Peste noi a trecut o furtuna emotionala. Sper sa fi invatat cu totii ceva din ea si sa ne fie invatatura de minte. Este coplesitor cat de repede se schimba copiii din ingerasii micuti si neajutorati in copii pe care nu mai reusim sa-i intelegem.
Uitam prea des cat de importanti suntem in viata copiilor nostri si cat de usor putem rani. Suntem langa ei dar nu suntem cu ei.Ii taram in valtoarea vietii noastre si uitam sa relationam cu ei.
M-am reintors in timp in acelasi punct. Mai speriata si mai hotarata. Si reconstruiesc. Caramida cu caramida.
M-au ajutat si antrenamentele de la sala. Corpul meu s-a reinvatat cu sportul, iar mintea mea s-a linistit. Totul se intampla cu un scop. Acum stiu asta.
Am intrat in linie dreapta.