luni, 22 decembrie 2008

A venit MOS CRACIUN!

Ieri, cand mancam noi de pranz, Mos Craciun a venit, el stie pe unde si cum, si ne-a lasat pe balcon un brad frumos si maaaare, de nici nu se mai inchidea usa la balcon. Mihai a terminat primul de mancat si el a fost cel care l-a descoperit. Intai l-a suspectat pe tati ca l-ar fi cumparat din piata. - Cum sa-l mai fi adus si pe asta, tu n-ai vazut cate am cumparat din piata? Ia uite cat e de mare... nici nu pot sa-l ridic! Deci l-a adus Mosul. Dar pe unde? Ca nu l-a auzit nimeni. Si cum l-o fi bagat pe geamul de la balcon? Ridicati pe varfuri, Mihai si Cristian inspecteaza de la geamul de la balcon, doar doar or mai vedea renii Mosului. - Uite mami si la balconul din fata a adus brad. - Unde mami? Unde? - Uite acolo la etajul 8. Si mai jos, unde e balconul ala deschis. - Mama! Ce de brazi a adus! In fiecare an Mos Craciun ne aduce cate un brad si-l lasa pe balcon. Anul acesta l-a adus mai repede decat de obicei. Bradul de anul acesta, poate cel mai frumos brad din istoria familiei noastre, a fost impodobit de copii. Si acum chiar ca este cel mai frumos brad. Si-n casa miroase a sarbatoare. La noi Craciunul a inceput ieri.

Cum sa nu-l iubesti?!

Ieri m-am dus sa-mi iau copiii de la karate. Sempai facea bilantul anual.
In grupa in care sunt ei copiii au varsta intre 4 ani (Cristian), 7 (Mihai), apoi 9 ani si pana la 20 si ceva ani.
" Singurul, dar singurul de aici din sala care pune suflet cu adevarat, si se supara cand greseste sau cand nu-i iese ceva, plange cand le-ncurca.... se crispeaza tot si se vede pe fata lui ca sufera, este Mihaita, da, Mihai asta mic. Daca ati pune macar pe jumatate cat suflet pune Mihai pentru sportul asta, ar fi nemaipomenit.
Ce-i rau e ca Mihai o sa sufere enorm in viata, asa punctual si serios cum este, o sa dea piept cu toti ceilalti si o sa trebuiasca sa se lupte cu toti...
Indiferent cat faceti sau pentru ce faceti sportul asta, va veti aminti toata viata de ce am vorbit aici, de ce ati invatat aici. Si asta n-o sa va poata lua nimeni niciodata."

O FAMILIE DE ARICI